Kavels

Tussen Leerdam en Oosterwijk, op 4000 m2 eigen grond zijn drie kavels te koop.
Met optioneel aansluitende agrarische kavels van ca. 10.000 m2.
om al uw dromen te verwezenlijken. Gelegen tussen Leerdam en Oosterwijk.
Tussen natuurvriendelijke oevers en rietkragen, bosschages en waterpartijen.

Download het
Bestemmingsplan

03.jpg
01.jpg
02.jpg

Exclusieve villa’s

Op 4000 m2 eigen grond uw droomhuis verwezenlijken en meer...
In een wijdse, groene omgeving met ontzettend veel mogelijkheden.
Deze villa’s zijn ontwikkeld om te ontspannen en te genieten van rust en ruimte.
Het is een uniek project. Inspiratie, luxe, exclusiviteit, karakter en uitstraling zijn de zijn de kernwoorden.
Exclusief wonen in royale vrijheid met ruimte voor een zwembad, paardenbak, stallen,
buitenhuis, gasthuis, tennisbaan, sauna.
 

Mogelijkheden

Speciaal voor u samengesteld 3 unieke villa’s; landelijk, landelijk modern en een schuurwoning. Of ontwerp samen met onze adviseurs uw droomvilla. Volledig aan te passen aan uw eigen stijl.


Van droom naar werkelijkheid,
van kavel naar thuiskomen

Het is even zoeken, maar als je die ene plek tegenkomt dan ben je ook direct verk(n)ocht. Sluit uw ogen… ziet u het al voor u? Dan is dit het project en zijn wij de perfecte partij voor u. U verdient alleen het allerbeste en aandacht maakt alles mooier. Met onze passie en kennis voor en van bouwen en uw wens om te wonen en leven zoals u dat het liefst wilt. Landelijk genieten in pure klasse.

 

Leerdam

Leerdam, glasstad aan De Linge. Leerdam behoort vanaf 1 januari 2019 tot de gemeente Vijfheerenlanden en daarmee bij de provincie Utrecht. Het heeft circa 21.000 inwoners en is op de fiets, te voet of te paard een unieke uitvalsbasis. Bossen en water. Een gezellige binnenstad, tal van musea en monumenten.

 

Toerisme

Door haar veelzijdigheid stelt Leerdam niemand teleur. Zo kunt u naar het Nationaal Glasmuseum & Glasblazerij, een rondvaart over De Linge maken of heerlijk dineren aan het water.

Leerdam heeft een prachtig gelegen jachthaven welke op geringe afstand van het centrum met vele winkels en uitgaansgelegenheden ligt.

Oosterwijk

Oosterwijk is een dorp in de provincie Utrecht, in de streek en gemeente Vijfheerenlanden en ligt Zuid-Westen ten opzichte van de stad Leerdam. Het bestaat grotendeels uitlintbebouwing langs De Linge(dijk). De Linge is de langste rivier van Nederland en biedt recreatiemogelijkheden voor veel watersportactiviteiten. Met zijn vele monumentale panden en de restanten van de strijd tegen het water is de complete lintbebouwing van Oosterwijk


ThuisinBouwen


Heeft u bouwplannen, maar heeft u geen idee waar te beginnen?
Kavelkeuze, ontwerp, aannemerselectie. Er komt veel op u af. Ook het kiezen van keuken,
sanitair, tegelwerk en andere materialen vergt veel tijd. ThuisinBouwen neemt u al deze
zorgen uit handen. Het voelt als thuiskomen bij ThuisinBouwen.

 


Mutters Makelaardij


Vanaf het begin zijn wij ervan overtuigd dat de sleutel tot succes ligt in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De slogan van Mutters Makelaardij luidt dan ook: ‘Waarborg tot betrokkenheid’.

De slogan van Mutters Makelaardij is bewust gekozen. ‘Waarborg tot betrokkenheid’ is het speerpunt van de dienstverlening.

“Mensen, het draait om mensen. Een huis maakt een groot en belangrijk deel uit van je leven. Daar wil je gelukkig zijn.

Van der Padt & Partners Architecten
 

Van der Padt & Partners Architectenis een middelgroot architectenbureau, gevestigd in de Alblasserwaard. Het bureau is opgericht in 1972 en heette destijds Bouwbureau Visser & van der Padt. In 2002 nam Arno van der Padt het bureau over. Hij zette het voort als architectenbureau.

Van der Padt & Partners Architecten staat bekend om zijn ‘oog voor detail’. Het is erg belangrijk dat de ontwerpen van binnen en van buiten in balans zijn; het eindresultaat is de beste reclame.